SDM Private Banking

We zijn trots op onze jarenlange samenwerking met SDM Private Banking. Wij ondersteunen SDM van branding tot webdesign om hun imago te laten aansluiten op hun doelgroep. Hiernaast ondersteunt ons team SDM in de organisatie en publiciteit van hun jaarlijkse oldtimer rally om hun klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Runners’ lab

Met meer dan 35 jaar ervaring kan runners’ lab zich de grootste loopspeciaalzaak in België noemen. Runners’ lab streeft ernaar om uw sportieve prestaties te verbeteren door een eigen dynamische footscan® technologie te gebruiken. Hun technologie wordt ook gebruikt voor steunzolen en voor het ontwerpen van loopschoenen. Door professioneel advies voor zowel amateur lopers als professionele atleten tracht runners’ lab sportblessures te vermijden. Vinix is trouwe partner van runners’ lab voor al hun drukwerk (flyers, acties, cadeaubonnen,…), het ontwerp en beheer van hun website en het uitrollen van hun digitale marketing strategie.

Securex

We hadden de kans om te werken aan verschillende UX/UI projecten voor Securex. Onze experts ontwierpen een intuïtief dashboard waarbij klanten de nodige informatie en tools binnen handbereik hebben om hun HR en payroll behoeften te beheren.